вівторок, 23 серпня 2011 14:41

Привітання Януковича пишуть з уривків текстів з Інтернету

 

Привітання президента Віктора Януковича пишуть з уривків попередніх привітань та знайдених в Інтернеті текстів.

Зокрема цьогорічне привітання президента з Днем Прапора України можна частково побачити в привітаннях з цим святом різних міських та обласних рад і навіть у привітаннях колишнього президента Віктора Ющенка.

Деякі речення скопійовані лише частково, а деякі цілком повторюють тексти за попередні роки.

"Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності", - йдеться у цьогорічному привітанні Януковича. Водночас у привітанні Лебединської районної держаної адмінстрації за 2007 рік написано: "Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності".

Схожі і наступні речення: "Під синьо-жовтими знаменами Український народ утверджував віковічну мрію про свободу, державність та соборність" - у Януковича, та: "Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність", - у Лебединській РДА.

Та найбільшою популярністю у привітаннях різних років користується фраза: "Мить, коли піднімається Прапор України – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю". Ці слова повністю відтворенні у багатьох привітання, зокрема і цьогорічному зверненні Януковича, і привітанні Ющенка за 2007 рік.

З привітання Ющенка для Януковича частково взяті й інші слова:

"Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Під рідним знаменом Український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність", - було у 2007 році у Ющенка.

"Під синьо-жовтими знаменами Український народ утверджував віковічну мрію про свободу, державність та соборність. Ми повинні оберігати та шанувати Державний Прапор України як національну святиню", - йдеться у привітання Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Привітання Януковича пишуть з уривків текстів з Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути