вівторок, 29 січня 2013 20:08

За влади Януковича рецидивісти скоїли на 52% більше злочинів - Кармазін

За влади Януковича рецидивісти скоїли на 52% більше злочинів - Кармазін
Фото: news24ua.com

За роки правління чинної влади в Україні значно зріс рівень злочинності.

Про це розповів народний депутат попередніх скликань Юрій Кармазін у ефірі "Ера-FM".

"Я подивився, що сталося за 2009, 2010, 2011 і 2012 рік у сфері кримінальної статистики. Чому люди почали масово недовіряти правоохоронним органам всім без виключення: починаючи з податкової міліції і закінчуючи міліцією, СБУ, прокуратурою і судом? Я прийшов до страшних висновків. У 2010 році порівняно з 2009 - я беру роки, коли прийшла нова влада - кількість зареєстрованих злочинів збільшується на 15,2%, а тяжких і особливо тяжких - на 15,8%, тобто на 1/6 частину відразу за рік. Наступного року знову підйом порівняно із 2010 та зменшується розкриття окремих видів злочинів, зростає кількість злочинів загальнокримінальної спрямованості, які вчинені у громадських місцях на 32,4%, тобто на третину. Із них вбивства у громадських місцях на 33,8%. У 2011 році рецидивісти скоїли на 52% більше злочинів", - сказав Кармазін.

За його словами, новий Кримінально-процесуальний кодекс був поспіхом прийнятий, щоб приховати зростання рівня злочинності.

"За 2012 рік ми з вами не можемо побачити статистику. Через те, що запроваджений із середини листопада новий Кримінально-процесуальний кодекс. Новій владі треба було вводити новий КПК, щоб приховати справжню статистику", - зазначив Кармазін.

Зараз ви читаєте новину «За влади Януковича рецидивісти скоїли на 52% більше злочинів - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути