четвер, 16 січня 2014 20:16

Президенту відправили на підпис 5 ухвалених сьогодні законів

Президенту відправили на підпис 5 ухвалених сьогодні законів
Віктор Янукович Фото: newsradio.com.ua

Президенту Віктору Януковичу направлені на підпис 5 законів, ухвалених Верховною Радою сьогодні, 16 січня. Про це повідомляється на сайті парламенту.

На підпис Януковичу направили закон "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" (автори - Володимир Олійник та Вадим Колесніченко), закон про зміни до Регламенту Верховної Ради.

Також на підпис президенту відправлені закон "Про відповідальність за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі"; закон щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів; закон про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу щодо заочного кримінального провадження.

Тим часом закон про держбюджет-2014 поки знаходиться у Верховній Раді.

Прихильники Партії регіонів, що мітингують з 13 січня за ухвалення державного бюджету на 2014 рік, мають намір продовжувати свою акцію в Маріїнському парку доти, поки документ не буде підписаний Януковичем, повідомив комендант наметового містечка в Маріїнському парку Олександр Зінченко в четвер ввечері. За його словами, наразі у будівлі Верховної Ради перебуває близько 1 тис. мітингувальників.

Зараз ви читаєте новину «Президенту відправили на підпис 5 ухвалених сьогодні законів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

125

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути