середа, 27 квітня 2016 11:02

"Президенту треба визначитись: Азія чи Європа" - радник Авакова захистив Шустера

"Президенту треба визначитись: Азія чи Європа" - радник Авакова захистив Шустера
УНІАН

Президент Петро Порошенко має визначитись зі стандартами свободи слова в країні.

Про це у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ, нардеп Антон Геращенко.

"Президенту, нарешті, потрібно визначитися куди він хоче вести Україну: в Європу з її високими стандартами свободи слова або в Азію, де її немає. Тільки при цьому президент повинен зважити - яку ціну він готовий за це заплатити і чи готовий цю ціну заплатити народ України", - заявив він.

За словами парламентарія, громадська думка "не вірить і не повірить в те, що Держслужба зайнятості за власною ініціативою прийняла рішення позбавити Савіка Шустера права на роботу в Україні, по притягнених за вуха підставах".

"Україна в міжнародних рейтингах свободи слова зміститься з "почесного" 121 місця в 2015 році на 150. Поруч з Сінгапуром або з Арабськими Еміратами, які займають 151 і 160 місця", - додав він.

"Безумовно - податки повинні платити всі. Але схеми фінансування будь-якого українського дотаційного телевізійного каналу я думаю далекі від бездоганності. Однак, ми не чуємо про подібні справи щодо телеканалу" Інтер ". На якому до недавнього часу шефом Служби новин працювала громадянка Росії Марія Столярова, яка в постила у себе в Фейсбуку осанни Путіну і вимагала скоріше ввести війська в Україну. Після погроз у соціальних мережах спалити телеканал "Інтер" її звільнили і виселина СБУ з України - але її дух і дух інших російських громадян, які залишаються там працювати, нікуди не подівся", - також заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шустер приховав 2 мільйони - податківці

Нагадаємо, журналісту Савіку Шустеру, який має громадянство Канади, анулювали дозвіл на роботу в Україні. Сам Шустер вважає, що він "перейшов дорогу" президенту Петрові Порошенку.

Зараз ви читаєте новину «"Президенту треба визначитись: Азія чи Європа" - радник Авакова захистив Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути