вівторок, 22 липня 2014 18:42

Президент підписав закон про заснування ордена Героїв Небесної Сотні

Президент підписав закон про заснування ордена Героїв Небесної Сотні
Фото: argumentua.com

Президент України Петро Порошенко підписав закон про заснування нової державної нагороди - ордена Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє сайт глави держави.

Згідно із Законом № 1546-VII "Про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про державні нагороди України", перелік держнагород доповнює орден Героїв Небесної Сотні - "для нагородження осіб за громадянську мужність, патріотизм, відстоювання конституційних принципів демократії, прав і свобод людини, активну благодійну, гуманістичну, громадську діяльність в Україні, самовіддане служіння українському народові, проявлену під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014), інших подій, пов'язаних із захистом незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України".

Кабінету міністрів доручено в двотижневий термін з дня набрання чинності цим Законом створити комісію з проведення всеукраїнського конкурсу на кращий ескіз знака ордена, включивши до її складу, зокрема, представників громадських об'єднань та активістів - учасників Революції гідності.

Зараз ви читаєте новину «Президент підписав закон про заснування ордена Героїв Небесної Сотні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути