середа, 29 січня 2014 12:40

Президент Литви провідала пораненого майданівця

Президент Литовської Республіки Даля Грібаускайте відвідала пораненого учасника Майдану, який в даний час знаходиться у Вільнюсі на лікуванні.

Це перший доставлений до Литви на лікування громадянин України, який постраждав під час київських подій. Він отримав дуже важкі поранення, і йому була необхідна термінова медична допомога.

Президент побажала пораненому здоров'я і швидкого одужання після отриманих травм, - повідомляє прес-служба президента Литви.

"Не можна виправдати нездатність України знайти мирне вирішення кризи, використання проти людей грубої сили і насильства. Литва добре розуміє демократичні устремління українського народу і готова йому допомогти. Професійні литовські медики нададуть висококваліфіковану медичну допомогу та догляд", - сказала президент.

Минулого тижня президент повідомила, що Литва готова надати людям, постраждалим під час українських подій, медичне лікування та реабілітацію. Найближчими днями в Литву будуть доставлені на лікування ще кілька громадян України.

Зараз ви читаєте новину «Президент Литви провідала пораненого майданівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути