субота, 09 листопада 2013 12:44

Прес-служба президента розповіла, про що говоритимуть Янукович і Путін

Прес-служба президента розповіла, про що говоритимуть Янукович і Путін
Віктор Янукович та Володимир Путін Фото: segodnya.ua

Сьогодні, 9 листопада, президент України Віктора Янукович здійснить робочий візит до Російської Федерації. Там він зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Сторони обговорять питання торгово-економічних відносин України та Росії напередодні саміту "Східного партнерства", який відбудеться в кінці листопада у Вільнюсі", - повідомила прес-служба глави держави.

Нагадаємо, що 27 жовтня Янукович вже зустрічався з Путіним в Сочі. Під час зустрічі президенти продовжили обговорення питань, порушених під час засідання Ради глав держав СНД у Мінську. Наближені джерела повідомляють, що ключовою темою таких переговорів є ціна російського газу для України. З недавнього часу у зв'язку з наближенням Вільнюського саміту, на якому має відбутися підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, до неї додалася ще одна ключова тема - зовнішньополітичний курс нашої країни.

Зараз ви читаєте новину «Прес-служба президента розповіла, про що говоритимуть Янукович і Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

123

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути