Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2013 14:34

Прем'єр Грузії не виключає, що Саакашвілі можуть арештувати після президентських виборів

Прем'єр Грузії не виключає, що Саакашвілі можуть арештувати після президентських виборів
Фото: ipress.ua

Прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі заявив ізраїльським ЗМІ, що не бажає арешту президента країни Михайла Саакашвілі, однак не виключає, що це може відбутися після президентських виборів 2013 року.

"Саакашвілі був відповідальною особою, він сам приймав рішення. Я не хочу, що б його заарештували, але нічого не виключено. Існує прокуратура, суд і всі рівні перед законом. Я не маю наміру проводити з ним переговори", - заявив Бідзіна Іванішвілі у вівторок.

Мін'юст, прем'єр і головний прокурор не раз раніше заявляли, що президента Грузії можуть викликати на допит у рамках розслідування різних справ.

Нагадаємо, президентський термін Михайла Саакашвілі закінчується 20 січня 2013 року - рівно через п'ять років після його інавгурації, оскільки, за чинною конституцією країни, президент обирається строком на п'ять років.

Згідно зі змінами, внесеними в Основний закон парламентом минулого скликання, президентські вибори мають відбутися у жовтні 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр Грузії не виключає, що Саакашвілі можуть арештувати після президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути