пʼятниця, 04 листопада 2011 12:24

Представники ПАРЄ стурбовані здоров'ям Тимошенко та Луценка

Представники ПАРЄ стурбовані здоров'ям Тимошенко та Луценка

Стан здоров'я заарештованих колишніх чиновників викликає занепокоєння у співдоповідача по Україні моніторингового комітету ПАРЄ Маіліс Репс.

"У нас є два основні моменти, які викликають занепокоєння. Перший - це нагальне питання. Те, що принаймні у двох з трьох чиновників, складний медичний стан і їм не надається адекватна медична допомога", - сказала вона на прес-конференції у п'ятницю в Києві.

Крім того, вона зазначила, що ще одним моментом, що викликає занепокоєння, є "процедурні питання". "І ми будемо говорити про це питання на січневій сесії", - сказала вона.

Крім того, Репс зазначила, що в ході нинішнього візиту в Україну співдоповідачки моніторингового комітету ПАРЄ просили про зустріч з екс-прем'єром, лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко, проте суддя відхилив цей запит.

"Ми будемо просити про це в наше наступне відвідування України і сподіваємося, що у нас буде можливість зустрітися з нею", - зазначила вона.

У свою чергу, співдоповідачка моніторингового комітету Марієтта де Пурбе-Лундін зазначила, що не могла повірити в те, що представникам ПАРЄ не дадуть можливості зустрітися з Тимошенко. "Хоча сподіваємося, що її (Тимошенко) звільнять і ми зможемо з нею зустрітися в іншій обстановці", - сказала вона.

Крім того, вона зазначила, що в ході своїх подальших відвідувань України вони також будуть просити про зустріч з екс-міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком. Вона зазначила, що цього разу співдоповідачки про таку зустріч не просили.

Зараз ви читаєте новину «Представники ПАРЄ стурбовані здоров'ям Тимошенко та Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути