четвер, 06 березня 2014 01:06

"Правий сектор" закликав владу допомогти придушити сепаратизм й закрити східні кордони України
1

Ігор Мосійчук

Чинна влада в Україні не вживає належних заходів для придушення проявів сепаратизму у східних областях України, що може мати негативні наслідки — такі, як в Криму.

Таку думку під час прес-конференції у Києві висловив представник "Правого сектору", колишній "васильківський терорист" Ігор Мосійчук.

"Ми звертаємось до влади із закликом щодо придушення сепаратизму, щоб не дати можливості відкрити українофобським силам другий фронт. Біля Пукача у в'язниці є достатньо місця — сепаратисти мають бути ув'язнені за державну зраду", - зазначив Мосійчук.

У свою чергу, за словами націоналіста, "Правий сектор" також зосереджує свою увагу на тому, щоб убезпечити південно-східні регіони від впливу сепаратистів, й сприятиме в цьому правоохоронним органам.

Окрім покарання сепаратистів, націоналісти також вимагають закрити державний кордон України.

"Коли автобуси з белгородським ОМОНом прибувають в Україну й беруть участь в захопленні облдержадміністрацій з вивішуванням російських прапорів — це є прямою інтервенцією. Прикордонники мусять її зупинити", - наголосив Мосійчук.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" закликав владу допомогти придушити сепаратизм й закрити східні кордони України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути