вівторок, 18 березня 2014 19:37

"Правий сектор" готовий їхати до Москви

"Правий сектор" готовий їхати до Москви
Ігор Мазур Фото: glavcom.ua

"Правий сектор" чекає вказівки керівника їх організації Дмитра Яроша щодо подальших дій. Члени організації готові до війни з Росією.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів очільник київської обласної організації "Правого сектору" Ігор Мазур.

"В першу чергу чекаємо, яке рішення прийме керівництво держави. Але я і "Правий сектор" довго чекати не будемо. Чекаємо, як буде діяти українська армія. Тому що вони давали присягу на вірність Україні боронити кордони. Зі свого боку "Правий сектор" готовий. Чекаємо наказ нашого командира - Дмитра Яроша. Поки що наказів не було. Думаю, кожен розуміє, що завтра може бути початком війни. Ми до неї готові. Хлопці, які були в гарячих точках знають, як боротися з ворогом. Робили інструктажі", - розповів Мазур.

Він підкреслив, що ворог перейшов межу.

"Українці набагато кращі воїни, ніж росіяни. Дух воїна передавався генетично. Те, що наша армія зараз у небоєздатному стані ще не говорить про те, що українці, які пройшли армію, не згадають як користуватися зброєю. Зараз ворог перейшов межу", - зауважив член організації.

На уточнююче запитання журналіста про готовність їхати у Крим Мазур відповів: "Чого ми маємо їхати в Крим? Ми можемо бути готові їхати у Москву. Чого ворог має спокійно втілювати на нашій території свої плани? Ми маємо чекати поки він дійде до наших домівок?".

Він наголосив, що українська армія має довести, що є боєздатною і не є потенційним полоненим.

Нагадаємо, сьогодні в Сімферополі під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ загинув український військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" готовий їхати до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути