вівторок, 27 серпня 2013 20:52

ПР хоче зробити "Свободу" винною у неприйнятті євроінтеграційних законів - Мохник

ПР хоче зробити "Свободу" винною у неприйнятті євроінтеграційних законів - Мохник
Андрій Мохник Фото: nbnews.com.ua

Фракція "Свобода" голосуватиме за всі євроінтеграційні закони задля підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив заступник голови фракції Андрій Мохник, коментуючи слова Олега Тягнибока про те, що компроміс з владою заради євроінтеграції неможливий.

"Свобода" проголосує за всі євроінтеграційні закони, які передбачені умовами підписання Угоди про асоціацію. Компроміс - це коли хтось чимось поступається, а якщо ми нічим не поступаємося, а просто голосуємо, то про який компроміс йдеться? Можливо, про той компроміс, що "Свобода" має зменшити критику режиму Януковича, що "Свобода" має перестати боротися проти цього режиму для того, щоб ми вступили у ЄС", - сказав він.

За словами "свободівця", прийняття євроінтеграційних законів насправді залежить від Партії регіонів.

"Це така маніпуляція. Насправді питання ухвалення євроінтеграційних законів залежить виключно від Партії регіонів. Тому що "Свобода", "УДАР" і "Батьківщина", навіть з тими мажоритарниками, не набирають 226 (голосів — ред.). І тільки від того, як проголосує Партія регіонів залежить. А у них в середині йде боротьба. Ми бачили вершину того айсбергу — Царьов, Колесніченко. Вершину того антиєвропейського айсбергу, проросійського, який може торпедувати наші європейські прагнення. І от власне та боротьба в Партії регіонів, яка сьогодні є, її сьогодні перекладають, що завтра "Свобода" буде винна в тому, що не ухвалили закон про євроінтеграцію. Вони ведуть до того, що "Свобода" буде навіть винна, якщо всі 37 народних депутатів проголосують за це", - наголосив Мохник.

Нагадаємо, в ефірі Радіо Свобода лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає неможливим компроміс з чинною владою навіть заради євроінтеграції.

Зараз ви читаєте новину «ПР хоче зробити "Свободу" винною у неприйнятті євроінтеграційних законів - Мохник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути