понеділок, 26 листопада 2012 17:24

Спецтема: Луценко за ґратами

Посли США і ЄС оцінили почуття гумору Луценка

Посли США і ЄС оцінили почуття гумору Луценка
Фото: tsn.ua

Посол США Джон Теффт та голова представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінскій після зустрічі з екс-міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком зазначили, що вражені його почуттям гумору."Особливо мене вразило його (Луценка – ред.) почуття гумору.

Незважаючи на те, що людина перебуває в таких непростих обставинах, він демонструє дивовижне почуття гумору", - сказав американський посол Теффт журналістам після відвідування Луценка у понеділок в Менської колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Словаччини: За дев'ять місяців Україна може досягти безвізового режиму з ЄС

В свою чергу, посол ЄС в Україні Ян Томбінскі наголосив, що сила духу Луценка також проявляється у тому, що він дуже багато часу приділяє самоосвіті.

"Зокрема, він дуже багато читає і з прочитаного робить дуже цікаві і важливі висновки щодо України. Я бажаю, щоб і сила його характеру, і знання, і те, що він прочитав, було б добре, якби воно було використане на користь України", - резюмував посол.

Нагадаємо, у жовтні, після зустрічі з екс-міністром МВС Юрієм Луценком сказала віце-президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Вальбург Дуглас зазначила, що незважаючи на дворічне перебування у тюрмі і важкі хвороби, Юрій Луценко має завидне почуття гумору і віру в майбутнє України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посли ЄС та США прибули до колонії для зустрічі з Луценком

Пані Вальбурга Хабсбург Дуглас також подякувала Ірині Луценко за сприяння у швидкій зустрічі з екс-міністром в умовах ізоляції від світу, а також запропонувала зустрітися і обговорити питання подальшої долі Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Посли США і ЄС оцінили почуття гумору Луценка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути