неділя, 14 жовтня 2012 21:48

Після виборів необхідно буде провести серйозну люстрацію всередині "Свободи" - Фаріон

Про це сказала представник львівської організації ВО "Свобода" Ірина Фаріон на з'їзді партії.

"Для того, щоби не доповзли, а долетіли до виборчого фінішу, маємо всі підстави. І найбільша підстава - це сьогоднішня акція Маршу УПА. Вона відбулася блискуча. Я бачила сьогодні дуже світлі очі. Це неабияк надихає на роботу на наступні два тижні. Ми не маємо жодного права показати людям, що є якісь сум'яття, що є якісь елементи журби і печалі. Я маю на увазі всередині нашого середовища і назовні",- переконана вона.

Фаріон переконана, що після виборів необхідно буде розібратися з усіма проблемами всередині партії, а зараз більше мобілізуватися на проведенні кампанії.

"Я бачу, скільки у нас внутрішніх проблем і після виборів ми маємо провести серозну люстрацію всередині партії, - наголосила "свободівка". -  Але зараз у жодному випадку ми не маємо витрачати на це свою енергію. Усі свої проблеми треба запхати глибоко в одне місце, яке на вашу думку, найбільш для того прийнятне. У нас є висока мета і ще ніколи ми не були так близько до здійснення цієї мети".

"Ворог сильний ззовні тільки тоді, коли ми внутрішньо слабкі. Мусимо мобілізувати всі свої моральні і фізичні зусилля. Ми маємо активно спілкуватися з позитивними людьми, а всіх негативних із нашого середовища гнати в лісі обніматися з деревами" - підкреслила Фаріон.

Зараз ви читаєте новину «Після виборів необхідно буде провести серйозну люстрацію всередині "Свободи" - Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути