вівторок, 06 жовтня 2015 13:52

Пошук ефективного господарника завершився поверненням до Омельченка - експерт

Пошук ефективного господарника завершився поверненням до Омельченка - експерт

Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько, коментуючи хід виборчої кампанії у столиці.

"Електоральний запит на господарника розпочався у 2006-му році та тривав аж до 2015р, і киян не задовольняли ні кандидатури Черновецького, Попова чи Кличка. Ні команда Ющенка ні команда Януковича – розуміючи значущість Києва, не змогли підібрати потрібного кандидата який зміг би бути ефективним міським менеджером та завоювати симпатії більшості киян. Точно так же намагається зіграти і команда чинного Президента, нав'язуючи столиці свого ставленика, який ще рік тому мріяв стати гарантом" - вважає експерт.

Додаючи, що: "Нажаль після 2006 року, Київ став розмінною монетою в руках центральної влади, а посада мера входить у комплекс розподілу портфелів, на рівні міністерств та відомств. Береться до уваги більше квотний принцип, ніж реальний досвід кандидата

"Але в той же час, Ми спостерігаємо втому киян, які бачать занепад Києва, який свого часу називали "Європейською столицею", а сьогодні він уже не може конкурувати навіть с деякими обласними центрами.

До прикладу, жителям міста доводиться слухати про успіх і розвиток Львову, Вінниці, Одеси. І жодного слова про Київ. Хоча, як в будь якій цивілізованій країні, столиця має бути локомотивом та прикладом для регіонів. Саме тому Києву потрібен господарник, який знає місцеву специфіку і проблематику та вміє вирішувати комунальні проблеми. Свідченням чого є стрімкий ріст рейтингу Олександра Омельченка, якого ще весною ніхто не розглядав у якості кандидата, а уже сьогодні експертне середовище та електорат бачать як одного із фаворитів гонки" - додає Цибулько.

На останок експерт зазначив, що для ефективного розвитку міста, йому потрібен керівник, який буде працювати на користь та заради іміджу самої столиці, а не виключно на власний піар для кар'єрного росту та в інтересах бренду національної партії яку він представляє.

Зараз ви читаєте новину «Пошук ефективного господарника завершився поверненням до Омельченка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути