Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2015 09:11

Порошенко закликав НАТО дати Україні зброю

Порошенко закликав НАТО дати Україні зброю

Президент України Петро Порошенко закликав НАТО надати Україні сучасну зброю для того, щоб вона могла протистояти агресору.

Про це він заявив в інтерв'ю німецькому виданню Die Welt, - пише "Європейська правда"

"Сьогодні відбувається ескалація конфлікту, зростає число жертв серед цивільного населення, особливо після терористичних атак у Волновасі і Донецьку, і обстрілу Маріуполя, в результаті якого загинули 31 мирних жителів", - відзначив він.

"Всі ці події мали б спонукати Альянс навіть до більшої підтримки України, в тому числі за допомогою надання сучасної зброї, щоб захищатися від агресора", - наголосив Порошенко.

Президент підкреслив, що Україна хоче миру, але, навіть мир повинен захищатися, тому Києву потрібна сильна армія і нова, сучасна зброя.

"Нам, як і раніше, необхідно багато військової, технічної та спеціалізованої допомоги для підвищення боєздатності української армії для її опору російській агресії", - підкреслив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко закликав НАТО дати Україні зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути