субота, 25 липня 2015 20:42

Порошенко: Вибори в 205 виборчому окрузі - це ганьба для країни

Порошенко: Вибори в 205 виборчому окрузі - це ганьба для країни
Фото: Уніан

Президент України Петро Порошенко жорстко розкритикував ситуацію на 205 виборчому окрузі в Чернігові.

"Я вважаю, що це ганьба, адже в першу чергу, чого досягла Україна - в очах світу були чесно проведені президентські вибори, були блискуче і чесно проведені парламентські вибори 2014 року, на відміну від виборів 2012 року. Ці вибори нас відкидають в 2012", - сказав він в інтерв'ю каналу "СТБ" у суботу ввечері.

У зв'язку з такою ситуацією, президент зажадав від голови МВС у неділю захистити і забезпечити нормальне волевиявлення громадян.

"Якщо там буде наплив "тітушек"- всі вони повинні бути упаковані, всі повинні бути затримані, всі повинні бути притягнуті до відповідальності", - сказав він.

Президент також підкреслив, що потрібно зробити висновки з цієї ситуації і на найближчих виборах, на місцевих виборах, не допустити того, що відбувалося на 205 окрузі. "Неприпустимо, щоб знову українців купували за гречку", - сказав Порошенко.

Він також пообіцяв наступного тижня внести до парламенту законопроект про посилення відповідальності за підкуп виборців.

"Вже наступного тижня я внесу проект закону, який, по-перше, посилить відповідальність за" гречку ", і тим, хто роздає, і тим, хто це забезпечує, і за бездіяльність правоохоронних органів", - сказав він в інтерв'ю

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: Вибори в 205 виборчому окрузі - це ганьба для країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути