субота, 03 жовтня 2015 17:15

Порошенка у Парижі пробували шантажувати - фізіогномік

Порошенка у Парижі пробували шантажувати - фізіогномік

Під час переговорів "нормандської четвірки" у Парижі 2 жовтня все пішло не так, як планували президенти України і Росії Петро Порошенко і Володимир Путін. Таку версію кореспонденту Gazeta.ua озвучив київський фізіогномік Юрій Долгих, експерт із вивчення людських характерів за рисами обличчя.

"Щасливими після переговорів залишилися тільки французький президент Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель, - говорить Юрій Долгих. – Обоє втомлені, але задоволені. Помітно, що діють злагоджено. Вони досягли свого і покладають на переговори великі надії. Путін був злий, Порошенко засмучений. В очах нема надії, з якою він заходив на переговори".

Зустріч залишила по собі більше догадок, ніж фактів.

"Зустріч проходить у закритому режимі, але багато що говорять емоції учасників до та після переговорів, - каже Юрій. – Порошенко вийшов із переговорів подавленим. Петро Олексійович блідий. Опущені губи, втягнута шия. Коли людина засмучена, тонус м'язів на обличчі знижений. Нахмурені брови говорять про невдоволеність. Він опускає очі, говорить тихо і повільно. Хоча під час тет-а-тет з Олландом сміявся. Переговори були важкими. Порошенку це додало сивини. Помітно, що на нього могли тиснути, вимагати, може, навіть пробували шантажувати. Він втомлений і подавлений. Оптимізму бракує. Значно впевненіше він почувався на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку".

За словами фізіогноміка, Порошенко може бути занепокоєний тим, як відреагують в Україні на результат переговорів.

"Порошенко летів у Париж за іншим результатом, - розказує Юрій. – Більш за все зустріч не виправдала його сподіван. Президенту обіцяли зовсім інший хід подій до початку переговорів. Він не до кінця вірить у результативність такої зустрічі. Обережно коментує рішення, яких досягла "четвірка" по виборах. Діалог між Путіном і Порошенком не склався. Від сили обмінялися вже відомими звинуваченнями".

Зараз ви читаєте новину «Порошенка у Парижі пробували шантажувати - фізіогномік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути