середа, 27 травня 2015 01:33

Порошенко затвердив Стратегію національної безпеки України

Порошенко затвердив Стратегію національної безпеки України

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 6 травня 2015 року "Про Стратегію національної безпеки України".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"У відповідності з даною стратегією основними напрямами державної політики у сфері національної безпеки є відновлення територіальної цілісності в рамках міжнародно визнаного державного кордону України, створення ефективного сектору безпеки і оборони та підвищення обороноздатності країни, в тому числі завдяки поглибленню оборонно-промислового та військово-технічного співробітництва з державами-членами НАТО і ЄС і досягнення повної незалежності від Росії в питаннях виробництва озброєнь і військової техніки", - йдеться в повідомленні.

Також документ передбачає реформування і розвиток розвідувальних, контррозвідувальних та правоохоронних органів, реформування системи державного управління та нову якість антикорупційної політики.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко затвердив Стратегію національної безпеки України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути