пʼятниця, 15 квітня 2016 00:21

Порошенко та Байден домовилися про третій транш та поговорили про генпрокурора

Порошенко та Байден домовилися про третій транш та поговорили про генпрокурора

Президент Петро Порошенко і віце-президент США Джо Байден домовилися щодо виділення третього траншу кредиту на 1 млрд доларів. Про це у своєму Твіттері повідомив речник президента Святослав Цеголко.

"Порошенко і Байден домовилися про підписання угоди щодо третього траншу кредитних гарантій на 1 млрд доларів", - написав він.

Крім того, як повідомляє прес-служба президента, Байден і Порошенко "відзначили важливість активізації боротьби з корупцією в Україні та якнайшвидшого призначення нового Генерального прокурора".

Президент України також поінформував Віце-президента США про погіршення ситуації на Донбасі та наголосив на тенденції до збільшення кількості обстрілів українських позицій з боку контрольованих Росією бойовиків.

Віце-президент США засудив ескалацію з боку проросійських бойовиків, висловив підтримку підходів української сторони до вирішення конфлікту, а також запевнив у незмінній позиції Вашингтону щодо відновлення територіальної цілісності та суверенітету України.

Президент Порошенко і Віце-президент Байден вчергове закликали керівництво РФ негайно звільнити Надію Савченко, стан здоров'я якої погіршується внаслідок сухого голодування.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко та Байден домовилися про третій транш та поговорили про генпрокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути