четвер, 28 серпня 2014 12:52

Порошенко скликає термінове засідання РНБО

Порошенко скликає термінове засідання РНБО

Президент України Петро Порошенко у зв'язку з різким загостренням ситуації в Донецькій області скасував робочий візит до Турецької Республіки.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Я прийняв рішення скасувати робочий візит до Турецької Республіки у зв'язку з різким загостренням ситуації в Донецькій області, зокрема в Амвросіївці та Старобешево, оскільки відбулося введення російських військ в Україну", - заявив Президент.

Порошенко повідомив, що сьогодні буде скликано засідання Ради національної безпеки і оборони для розробки плану подальших дій.

"Місце президента сьогодні в Києві", - наголосив глава держави.

Україна терміново ініціюватиме скликання засідання Ради Безпеки ООН. "Світ має дати оцінку різкому загостренню ситуації в Україні", - сказав президент.

За його словами, Україна звернеться до своїх європейських партнерів із закликом скликати надзвичайне засідання Ради Європейського Союзу.

Президент відзначив, що прийняв рішення скасувати візит, незважаючи на сім запланованих двосторонніх зустрічей, які планувалися в рамках урочистостей з нагоди вступу на посаду президента Турецької Республіки.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко скликає термінове засідання РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути