четвер, 14 березня 2019 17:05

Порошенко сказав Нацкорпусу усе, що думає про їхню акцію - штаб

Порошенко сказав Нацкорпусу усе, що думає про їхню акцію - штаб
Виступ Порошенка у Черкасах 9 березня. Фото: РИА

Під час робочого візиту у Чернігів президент Петро Порошенко сказав представникам "Національного корпусу" усе, що про них думає.

Про це на брифінгу сказав спікер його штабу Олег Медведєв.

"Бачимо спроби так званого "Національного корпусу" і штабів, які за ним стоять, перешкодити і зірвати зустрічі кандидата в президенти Порошенка з виборцями. Але як би опоненти не намагалися, вони не зможуть припинити процес спілкування з виборцями. У нього дуже щільний графік поїздок і як президента, і зустрічей із людьми у якості кандидата. Ніхто їх не зможе зупинити.

Учора у Чернігові... президент підійшов до натовпу, який представляв "Національний корпус", не уникав їх, і сказав їм усе, що думає про їхню акцію", - сказав Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шипів і кричав: Порошенко влаштував "рознос" поліції за акції Нацкорпусу

Представники Нацкорпусу влаштовують акції проти нинішнього президента Петра Порошенка та його оточення. Під час його виступу у Черкасах намагалися прорватися до нього - у сутичці постраждали 22 поліцейських.

У Житомирі активісти прийшли під сцену агітаційного мітингу Порошенка. Люди вигукували "Мородерів за ґрати", "Ганьба", "Чого втік із Черкас?" і тримали у руках плакати з написом "Свинарчуків Порошенка за ґрати", "Свиноборонпром".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко сказав Нацкорпусу усе, що думає про їхню акцію - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути