Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2015 17:11

Порошенко розвалює державу — експерт

Порошенко розвалює державу — експерт
УНІАН

Кадрова політика президента Петра Порошенка може призвести до розпаду країни.

Про це Gazeta.ua заявив політолог Ігор Лосєв, коментуючи нагородження Орденом Ярослава Мудрого 5-го ступеня голову ЦВК Михайла Охендовського.

"Пан Порошенко ще раз продемонстрував, що належить до того ж середовища, звідки вийшов Охендовський. Давайте не забувати, що Порошенко був одним із ініціаторів створення Партії регіонів. Був міністром в уряді товариша Азарова і президента Януковича. Комфортно почувався за Кучми. Ця людина ніколи не була революціонером, борцем. Ця людина завжди переслідувала свій бізнесовий, а потім — політичний інтереси. Ніякий ілюзій бути не повинно", - сказав він.

На думку експерта, кадрова політика президента спрямована на те, щоб реанімувати режим Януковича.

"Завдання в тому, щоб цей режим очолював не Янукович, а Петро Порошенко. У мене вже нема жодних сумнівів, що він веде Україну до катастрофи. Його кадрова політика, його політика щодо Донбасу і Криму, щодо реформ і справжньої боротьби з сепаратизмом — провальна. Він на керівні посади призначає людей, яких треба кидати за грати. Начальник Генерального штабу — колишній член Партії регіонів товариш Муженко. Нинішній заступник голови СБУ був начальником севстпольської міліції і давав поради, як захищати Севастополь від бандерівців. Згадаймо Ярему, Гонтареву, Гелетея. В областях і в районах призначає людей Януковича. Народ обурюється. Під таким керівництвом Україна і рік не протягне. Може статися найстрашніше: розвал держави, або окупація значної території", - вважає Ігор Лосєв.

Нагадаємо, 28 червня президент Петро Порошенко нагородив голову ЦВК Михайла Охендовського Орденом Ярослава Мудрого 5-го ступеня.

Як відомо, Охендовський захищав сфальсифіковані результати виборів президента 2004 року у Верховному Суді. 2007 року був переобраний до ЦВК за квотою Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розвалює державу — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути