середа, 02 липня 2014 23:22

Порошенко розповів, кого запропонує на посади в силовому блоці

Порошенко розповів, кого запропонує на посади в силовому блоці
Фото: tvi.ua

Президент України Петро Порошенко повідомив на зустрічі з лідерами депутатських фракцій і груп Верховної Ради про нові кадрові пропозиції.

"Президент України заявив, що буде вносити до Верховної Ради на посаду міністра оборони кандидатуру генерал-полковника Валерія Гелетея, на посаду начальника Генерального штабу - генерал-лейтенанта Віктора Муженка", - повідомляє прес-служба глави держави.

Також Порошенко повідомив, що призначить першим заступником голови адміністрації президента з силових питань Юрія Косюка.

"Глава держави зазначив, що для координації дій та підвищення рівня керованості силовим блоком він призначає першим заступником голови адміністрації президента з цих питань Юрія Косюка", - повідомляє прес-служба президента.

Згідно з інформацією, президент повідомив парламентаріям, що силовий блок в умовах військової операції "потребує підсилення, а також серйозного комплексного та системного реформування".

"Сьогодні ми вимагаємо рішучості та професіоналізму військовослужбовців для ефективних дій в зоні АТО", - підкреслив Порошенко.

Він також зазначив, що ключовими проблемами збройних сил, які сьогодні потребують вирішення, є підвищення боєздатності армії та забезпечення її матеріально-технічними ресурсами.

Крім того, Президент зазначив, що навіть в умовах нинішніх викликів для держави, коли всі сили повинні мобілізуватися, фіксуються факти корупції з боку військових керівників. "Я буду наполягати на очищення армії від злодіїв і хабарників. Всі корупціонери в погонах повинні відповісти перед законом за свої дії проти народу України", - заявив президент.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів, кого запропонує на посади в силовому блоці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути