Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2014 17:09

Порошенко розказав, яка насправді статистика війни на Донбасі - ЗМІ

Порошенко розказав, яка насправді статистика війни на Донбасі - ЗМІ
Фото: zik.com.ua

На умовах анонімності нардепи поділилися подробицями таємного засідання Верховної Ради. Тоді президент Петро Порошенко повідомив про кількість знищеної техніки, полонених і загиблих.

Сумну і шокуючу статистику повідав також головнокомандувач Збройних Сил Віктор Муженко, пише видання "Новое время".

Один з депутатів фракції "УДАР" заявив, що, за словами президента, Україна втратила у боях більше половини своєї військової техніки.

"Сказав, що 58% української військової техніки знищено. Ще була інформація про загиблих, дезертирів і полонених, яку я не хочу навіть озвучувати, щоб не деморалізувати суспільство", - розповів журналістів один з ударівців. Інший депутат, який також не побажав називати свого імені, озвучив кількість полонених бійців, яку депутатам повідомили у парламенті.

"Президент сказав, що за чотири дні в полон потрапили майже дві тисячі наших військових", - заявив політик. Порошенко прибув до Ради, аби вмовити депутатів проголосувати за закони про статус частини Донбасу і амністію бойовиків. Він попросив народних обранців "почути його і зупинити війну", додавши, що в іншому випадку втратять половину України. Як повідомлялося раніше, днями у Раді з'явилися законопроекти про скасування особливого статусу Донбасу та амністії бойовиків. 

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розказав, яка насправді статистика війни на Донбасі - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути