четвер, 03 березня 2016 15:04

Порошенкові запропонували "ширку"

Порошенкові запропонували "ширку"
фото: www.unian.net

Президенту Петрові Порошенку та спікеру Володимиру Гройсману пропонують створити в парламенті "коаліцію національного порятунку". Вона має складатися з окремих депутатів, а не формуватися за партійним принципом.

Таку пропозицію у листі до президента й спікера висловив нардеп від "Опозиційного блоку" Вадим Рабінович. Листа опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Пропоную негайно створити у Верховній Раді коаліцію національного порятунку - не за партійним принципом, не за принципом особистої відданості вождям. В основу нової коаліції необхідно взяти тільки один принцип: хто з депутатів ВР, забувши про партійні амбіції і образи вчорашнього дня, готовий негайно відбудовувати Україну. Ще не втрачена можливість створити у Верховній Раді коаліцію з 300 депутатських голосів. Це може бути широка коаліція тих, хто відклав партійні амбіції", - написав Рабінович.

Нардеп від "Опозиційного блоку" також закликав сформувати "уряд національного порятунку".

"Ця нова коаліція повинна негайно сформувати уряд професіоналів, рівновіддалених від партій і кланів. Сьогодні є ще можливість - не виключено, що одна з останніх - за короткий термін створити коаліцію і уряд національного порятунку", - наголосив Рабінович.

Нагадаємо, раніше президент закликав до переформатування коаліції й Кабміну. 26 лютого голова фракції БПП Юрій Луценко анонсував початок переговорів про створення нового формату коаліції.

Зараз ви читаєте новину «Порошенкові запропонували "ширку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути