субота, 05 вересня 2015 14:43

Порошенко підписав закон, за яким дороги ремонтуватимуть за рахунок митних зборів

Порошенко підписав закон, за яким дороги ремонтуватимуть за рахунок митних зборів
Фото: www.rbc.ua

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до розділу IV" Прикінцеві та перехідні положення "Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення", повідомляє прес -служба глави держави у суботу.

Закон прийнятий Верховною Радою 3 вересня.

Законодавча ініціатива розроблена для забезпечення фінансування реконструкції автомобільної дороги загального користування державного значення Одеса - Рені (на Бухарест) (М-15) і поточного ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Львів - Радехів - Луцьк (Н-17), ділянки Львів - Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ - Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе - Славське (Т-14-24).

Для цього передбачається направлення в спеціальні фонди відповідних обласних бюджетів у порядку, встановленому Кабміном, 50% відсотків від суми перевиконання щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що стягуються при митному оформленні товарів на територіях Одеської, Волинської та Львівської областей.

Такі зміни будуть діяти з першого дня місяця, наступного за місяцем опублікування закону, і втратять чинність з 1 січня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав закон, за яким дороги ремонтуватимуть за рахунок митних зборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути