середа, 04 травня 2016 14:22

Порошенко перевів Донеччину на електронні закупівлі

Порошенко перевів Донеччину на електронні закупівлі
Фото: zhitomir.today

Президент Петро Порошенко підписав закон, що запроваджує систему електронних закупівель товарів, робіт і послуг у Донецькій області.

Про це інформує прес-служба голови держави.

"Закон спрямований на забезпечення ефективного використання бюджетних коштів та державних субвенцій. Робити це шляхом запровадження системи електронних закупівель товарів, робіт і послуг в Донецькій області", - ідеться в повідомленні.

Під дію закону підпадають закупівлі, здійснювані місцевими державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування та військово-цивільними адміністраціями на території області.

Передбачається, що це сприятиме відкритості, прозорості та підконтрольності процедур публічних закупівель. Зростатиме рівень конкурентності процесу здійснення закупівель товарів, робіт і послуг. Також це дозволить більш ефективно та раціонально використовувати бюджетні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко підписав гарантії для резервістів АТО

Як відомо, 1 квітня набув чинності закон "Про публічні закупівлі". Він забезпечує переведення всіх державних закупівель в Україні в електронний формат.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко перевів Донеччину на електронні закупівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути