пʼятниця, 30 січня 2015 19:41

Порошенко призначив новий склад Нацкомфінпослуг

Порошенко призначив новий склад Нацкомфінпослуг
Петро Порошенко Фото: dt.ua

Президент України Петро Порошенко призначив новий склад Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), на чолі з Ігорем Пашко.

Відповідне рішення закріплене указом № №51/2015 від 30 січня 2015 року, текст якого оприлюднено на сайті глави держави в п'ятницю. Крім того, членами комісії призначені Ольга Гурбич, Ольга Максимчук, Денис Ястреб і Олександр Залєтов.

За даними ЗМІ, Пашко, 1966 р.н. в 2002 році був обраний депутатом Харківської міської ради, перебуваючи на посаді голови міської Фонду сприяння і розвитку. Є братом екс-заступника голови Державної митної служби України Павла Пашка.

Залєтов в даний час є президентом Ліги страхових організацій України (ЛСОУ). Гурбич в минулому обіймала посаду директора департаменту страхових продуктів страхової компанії "Allianz" (Київ). Максимчук працювала заступником голови правління страхової групи "ТАС" (Київ). Яструб був юристом страхової компанії "Країна" (Київ).

Зараз ви читаєте новину «Порошенко призначив новий склад Нацкомфінпослуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути