середа, 16 листопада 2016 18:22

Порошенко нагородив 14 військовослужбовців морської піхоти

Порошенко нагородив 14 військовослужбовців морської піхоти

До Дня морської піхоти президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення державними нагородами 14 військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"За особисту мужність, виявлену під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку та з нагоди професійного свята воїнів нагородили орденом "За мужність", орденом Данила Галицького та медаллю "За військову службу Україні", - каже Порошенко

Нагороджені морські піхотинці відзначилися в боях біля селищ Гранітне, Широкине, Водяне та Талаківка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко заявив про велику дипломатичну перемогу

Глава держави також підписав указ про нагородження за виявлену мужність і професіоналізм 67 військових. З них - 5 військових Збройних сил і один військовослужбовець Нацгвардії відзначені посмертно.

"Серед зазначених осіб, військові 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ, які майже рік тримали бойові позиції в районі міста Авдіївка, і бійці 93-ї окремої механізованої бригади, що відзначилися під час служби в селищі Піски під Донецьком. Цим указом відзначені дев'ять військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти, які виявили мужність і героїзм у бойових діях на маріупольському напрямку", - додали в прес-службі президента.

Дружина президента 54-річна Марина Порошенко отримала відзнаку всеукраїнської премії "Жінка ІІІ тисячоліття" у категорії "Знакова постать".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко нагородив 14 військовослужбовців морської піхоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути