середа, 30 вересня 2015 16:48

Порошенко найкращий президент України розмовного жанру - політолог

Порошенко найкращий президент України розмовного жанру - політолог

Практичні кроки президента Порошенка не відповідають публічним деклараціям.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков, коментуючи промову українського президента на Генасамблеї ООН.

"Те, що стосується міжнародної сфери, певного промоушену Порошенко робить мабуть найбільше, ніж все його Міністерство закордонних справ. Він найкращий президент України у розмовному жанрі. Розповідаючи світу про російську агресію, він робить важливу, необхідну річ. А от те, що стосується практичних наслідків, домовленостей і те, яким чином там відстоюються інтереси України — тут є проблеми", - зауважив політолог.

Головна проблема президента, на думку Кочеткова, це несумісність яскравих публічних виступів і кулуарної непрозорої політики зовнішніх відносин.

"Наприклад, ми не знаємо всіх положень мінських домовленостей. Звідти випливають незрозумілі протоколи, з'являється якийсь план Мореля. Відкидає чи погоджується на них українська сторона, ми насправді не знаємо.

Тільки-но зараз ми починаємо припиняти авіаційне сполучення між Росією та Україною. Це через 1,5 року відкритого конфлікту. А що відбувається сьогодні стосовно постачання електроенергії до Криму - незрозуміло. Тобто практичні кроки президента не відповідають публічним деклараціям", - сказав експерт.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко найкращий президент України розмовного жанру - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути