вівторок, 25 березня 2014 12:07

Порошенко домовився з Кличком про крісло президента - політолог

Порошенко домовився з Кличком про крісло президента - політолог

Петро Порошенко та Віталій Кличко домовились між собою, що перший іде в президенти, а другий — в мери Києва.

Про це на своїй сторінці заявив заступник директора Агентства моделювання ситуацій, політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook.

"Це інсайдерська інформація. Скоро має бути офіційне підтвердження. По соціології в усіх кандидатів не великий розрив. Якщо Порошенко й Кличко об'єднують свої зусилля, то стають непереможні. Хтось із них виграє президентські вибори. Це було б логічно", - зазначив він в коментарі Gazeta.ua

Він зауважив, що найсильнішим конкурентом обох кандидатів є Тимошенко, яка не зацікавлена в об'єднанні Порошенка й Кличка.

"Всі знають, в яких "дружніх" стосунках є Порошенко й Тимошенко. Після того скандалу після засідання РНБО, де трохи посварилися між собою представники "Батьківщини" й Кличко, логічно було б очікувати такого кроку від Віталія (згоди на об'єднання — ред. Gazeta.ua). Вона може завадити цьому", - сказав він.

Зі слів Голобуцького, якщо найближчим часом офіційної заяви від двох кандидатів не буде, це означатиме, що колишній прем'єрці вдалося зламати цю схему.

Заступник директора Агентства моделювання ситуацій додав, що вперше в історії України всі три основних кандидати є представниками одного політичного табору.

Нагадаємо, Верховна Рада 22 лютого ухвалила постанову про відсторонення Віктора Януковича з посади президента України і призначила на 25 травня президентські вибори. На цей же день призначено вибори в столиці України.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко домовився з Кличком про крісло президента - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути