четвер, 28 березня 2013 09:48

Спецтема: Снігова пастка

Попов каже, що місто майже впоралося зі снігом, проте попереду значні паводки

Попов каже, що місто майже впоралося зі снігом, проте попереду значні паводки
За словами Попова, під загрозою підтоплення район Оболоні, Русанівки, а також Осокорки і Позняки. Фото: medfond.com

Голова КМДА Олександр Попов стверджує, що місто майже впоралося із прибиранням снігу, але ситуація може активізуватися через весняні паводки.

Про це він сказав під час засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при КМДА, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Ми майже впоралися з прибиранням снігу. Ще раз підкреслюю: кількість снігу була рекордною більш ніж за 100 років. Тому всім нам зрозуміло, що при певних погодних умовах ми можемо мати рекордні повені і велику кількість талої води, яка буде на вулицях нашого міста. Тобто надзвичайна ситуація, яка була спричинена випадінням снігу, сьогодні активізується", - сказав Попов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нинішня влада не готова ані до снігу, ані до повені — Сікора

Він також розповів, що вчора створив штаб, який займатиметься відведенням і ліквідацією загроз повені. Керівником штабу Попов призначив свого заступника Сергія Садового.

"Під загрозою підтоплення є деякі території столиці. Це район Оболоні, Русанівки, а також Осокорки і Позняки. Ми не можемо допустити пошкодження наших інженерних мереж. Треба негайно звільняти сніг із вільних стоків, забезпечити стабільну роботу дренажної системи. І я хочу сказати, що сьогодні ми додатково долучили і почали працювати біля тисячі курсантів і військових задля того, щоб прибрати сніг із наших зупинок", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Попов каже, що місто майже впоралося зі снігом, проте попереду значні паводки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути