неділя, 26 січня 2014 16:42

Полтавський Автомайдан подарував меру "квиток в один кінець"

Полтавський Автомайдан подарував меру "квиток в один кінець"
Фото: poltava.pl.ua

Сьогодні у Полтаві місцеві активісти створили власний Автомайдан. Про це зі сходів захопленої облради заявив керівник обласного "УДАРу" Петро Ворона. І вже за пару годин, після цього, близько 15 автомобілів з українськими прапорами рушили до маєтку мера міста, "регіонала" Олександра Мамая. Однак керманич Полтави до демонстрантів не вийшов.

"Ми довго сигналили у клаксони вимагали, аби Мамай з'явився перед людьми. Однак до нас так ніхто і не вийшов. Тому ми кинули у поштову скриньку мера символічний білет в один кінець до Маямі і поїхали назад. Плануємо з'їздити і до губернатора Олександра Удовіченка, якщо він не напише заяву на звільнення та не вийде з партії Регіонів. Розумієте, зараз у державі складається така ситуація, що кожна розумна людина просто не може бути членом цієї партії", - сказав Ворона.

Крім створення Автомайдану, у приміщенні облради встановили прозору скриньку, куди теперішні "регіонали" можуть кидати порвані парт-квитки. Відомо, що на даний момент від приналежності до провладної партії, офіційно відмовився один з її Полтавських членів — підприємець Віктор Берков.

"Ми також запропонували знищити свій партійний білет керівнику обласної державної телерадіокомпанії "Лтава" Миколі Ляпаненку. Він сказав, що завтра у нього день народження матері і він з цього приводу буде з неї радитися. Якщо не захоче виходити з фракції — Народна Рада назначить іншого керівника обласного телебачення. Маємо на це повне право", - додав Петро Ворона.

Нагадаємо, близько 2,5 тисяч полтавців захопили учора обласну раду. Близько 100 людей вже провели першу ніч у адмінбудівлі. На разі там облаштовані спальні місця, медпункт, полтавці активно зносять їжу.

Зараз ви читаєте новину «Полтавський Автомайдан подарував меру "квиток в один кінець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути