неділя, 27 жовтня 2013 21:22

Політолог розповів, чим обернеться справа Маркова

Політолог розповів, чим обернеться справа Маркова
Яким буде майбутнє Ігоря Маркова. Фото: telegraf.com.ua

Директор аналітичного центру "Політика" Ігор Попов спрогнозував політичне майбутнє колишнього народного депутат Ігоря Маркова.

"Суд тягнутиметься довго, Марков отримає пару років умовно або стільки, скільки на цей момент відсидить у слідчому ізоляторі. Це не дозволить йому свою кандидатуру на президентських виборах. А такий варіант розглядався - після позбавлення мандату він здобув більшої популярності у південних областях, у першу чергу в Криму серед російськомовного населення. Вирок також не дасть Маркову змогу балотуватися на місцевих виборах у 2015 році", - зазначив політолог у ефірі Українського радіо.

Попов вважає, що політичні та економічні інтереси групи Маркова в Одеській міськраді будуть втрачені.

"Не виключено, що фракція навіть розпадеться", - припустив експерт, додавши, що послабляться і позиції міського голови Одеси Олексія Костусєва.

Нагадаємо, 23 жовтня повідомлялося, що Печерський районний суд столиці ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату Ігорю Маркову у вигляді утримання під вартою до 20 грудня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розповів, чим обернеться справа Маркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

128

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути