середа, 10 квітня 2013 11:25

Політик, який відсидів, має більше шансів перемогти на виборах - соціолог

Політик, який відсидів, має більше шансів перемогти на виборах - соціолог
Небоженко: "Не дай Бог Луценко піде до Шустера – це буде початок кінця". Фото: svoboda.org

Директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко вважає, що у Луценка з'явилося більше шансів перемогти на виборах, адже українці більше голосують за тих політиків, які вже були засуджені.

Про це він розповів на прес-конференції у Києві.

"Опозиція – глибоко хворий організм. Влада теж, але вона володіє багатьма ресурсами, – говорить політолог. – Тому поява будь-якого свіжого елемента викликає приступ хвороби. А чи буде він (Юрій Луценко) розколювати? То там немає чого розколювати. Просто буде поділ праці. Більшість "опозиціонерів" займатимуться парламентаризмом і бігатимуть в Адміністрацію президента чи Кабмін. А Луценко спробує створити інтелектуальну мережу з "яйцеголовими" – дуже розумними людьми. Яких, сподіваюсь, приведе не з вулиці, а шукатиме серед нас".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко може піти на мери Києва - політолог

Небоженко переконаний, що екс-міністр МВС буде займатися протестною та суспільною діяльністю.

"Тимошенко і Луценко – різні вагові категорії. Тимошенко зібрала половину голосів виборців, а він ще жодного разу не ступав на президентську гонку. Хоч ми знаємо, що політик, який сидів і бажано декілька разів, має більше шансів виграти, чим той, який не сидів. Тут нічого не зробиш", – заявив соціолог.

Він також додав: "А зараз я б йому (Луценку) порадив просто відпочити. І не насолоджуватися тією колосальною увагою, якою його наділяють ЗМІ. Не дай Бог він піде до Шустера – це буде початок кінця".

Зараз ви читаєте новину «Політик, який відсидів, має більше шансів перемогти на виборах - соціолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути