вівторок, 27 серпня 2013 20:35

"Погони партії влади не дають індульгенцій для уникнення закону" - Чечетов про Мельника

"Погони партії влади не дають індульгенцій для уникнення закону" - Чечетов про Мельника
Михайло Чечетов Фото: lenta-ua.net

Народний депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський вважає, що екс-ректор Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник не буде покараним за злочин. Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Я переконаний що це хлібне місце — ректор цієї академії. Там завжди була корупція. Очевидно, йому запропонували: ти вже своє взяв, що треба було, поступися місцем. А він мабуть задерся. Через те, я думаю, його ніхто не буде карати. Він вже відмовився від цієї посади. Незабаром призначать нового ректора. А про нього просто забудуть", - сказав він.

У свою чергу перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов зазначив, що "погони партії влади" не допоможуть Мельнику уникнути закону.

"У Партії регіонів підхід один - закон один для всіх. Якщо хтось переступив межу закону, він повинен відповідати. Незалежно від того: ця людина знаходиться у владі, чи раніше він був у владі. Порушив закон - відповідай. Погони партії влади не дають ніякої індульгенції для того, щоб він пішов від закону", - додав "регіонал".

Нагадаємо, сьогодні, 27 серпня, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що міліція встановила місце перебування Мельника, однак не повідомив, в якій він країні.

Зараз ви читаєте новину «"Погони партії влади не дають індульгенцій для уникнення закону" - Чечетов про Мельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути