вівторок, 02 вересня 2014 09:40

Під парламентом "свободівці" вимагають закону про люстрацію
5

Фото: Наталія ШЕСТОПАЛ

15 активістів "Свободи" пікетують Верховну Раду з вимогою прийняти у другому читанні Закон "Про очищення влади".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Активісти тримають у руках плакати: "За люстрацію проти корупції!", "Очистимо владу - буде порядок!", "Новій Україні - нову виборчу систему!","Очистимо владу від агентів Кремля!".

Нардеп-"свободівець" Руслан Андрійко заявив, що законопроект про люстрацію сьогодні може бути внесений на розгляд Ради.

"Вважаємо, що без прийняття цього закону неможливі жодні зміни у владі. Ми виступаємо за усунення від влади всіх кегібістів, корупціонерів, депутатів, які відверто підтримують сепаратизм, комуністів. Сьогодні у Верховну Раду входять депутати, які відверто підтримують сепаратистів - це Єфремов і Симоненко. Нас це не влаштовує. Тому сподіваємося, що у депутатів вистачить мужності прийняти цей закон. Якщо ні, то будемо сподіватися, що у наступному парламенті буде багато порядних депутатів, які зможуть ухвалити цей закон, який пройшли багато країн Європи. Тут не має нічого страшного і через це очищення рано чи пізно ми маємо пройти. Щоб ці хлопці, які зараз воюють на Сході, повернулися живими і стали новою владою. А не ті щурі, які підтримують сепаратизм, перефарбовуються і продовжують дерибанити владу", - заявив нардеп.

Нагадаємо, що за повідомленням ЗМІ, на зустрічі президента України Петра Порошенка з лідерами фракцій Верховної Ради було ухвалено рішення не змінювати виборче законодавство та не відкривати пропорційні списки.

Зараз ви читаєте новину «Під парламентом "свободівці" вимагають закону про люстрацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути