середа, 26 листопада 2014 13:04

Під Міноборони протестують проти нового комбату "Айдару"
2

Близько 40 представників батальйону "Айдар" зібралися під Міністерством оборони висловити незадоволення призначенням новим командиром батальйону Євгена Пташника.

Присутні заклеїли ворота відомства вимогами "Ні приватизації "Айдару" та "Айдар" поза політикою".

Бійці наголошують, що призначати на посаду керівника батальйону мають "бойових командирів, а не просто людей, що довго прослужили в Міноборони". При цьому за словами одного із присутніх бійців Аркадія "Байкера" наразі перший комбат Сергій Мельничук не склав з себе повноважень і повідомив, що у випадку, якщо погодити кандидатуру нового командира не вдасться, Мельничук пообіцяв не складати присягу народного депутата, а залишитися керувати формуванням.

Раніше після обговорення з бійцями батальйону, було прийнято рішення про призначення виконувачем обов'язків комбату Сергія Федорченка, якого і власне підтримують айдарівці. Призначення оформили наказом Оперативного командування Південь. Однак вже зараз новим комбатом начальник Генштабу Віктор Муженко призначив Євгена Пташника, що і викликало незадоволення деяких бійців.

Зараз ви читаєте новину «Під Міноборони протестують проти нового комбату "Айдару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути