середа, 21 квітня 2010 15:31

Під Єфремовим "захиталось крісло"

Під Єфремовим "захиталось крісло"
В парламенті зареєстрований законопроект щодо звільнення з посади голови регламентного комітету Верховної Ради лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомив один із авторів документу, депутат із фракції НУ-НС Юрій Кармазін.

Він пояснив, що, згідно регламенту, "регіонал" не має права суміщати посаду керівника комітету і лідера фракції. "Це вже навіть не просто якесь дисциплінарне порушення. Таке сумісництво тягне на більш серйозні речі і може кваліфікуватися, як злочин", - сказав Кармазін.

За його словами, опозиція "легко може заблокувати" роботу парламенту, якщо коаліція не погодиться на розгляд цього законопроекту. "Це не жарти, а серйозне питання зловживання посадовою особою своїм службовим становищем", - додав депутат.

В свою чергу "регіонал" Михайло Чечетов зазначив, що у разі таких дій опозиція "поховає себе назавжди". "Бо якщо вони не дадуть розглянути бюджет, в якому закладені підвищення зарплат і виплати ветеранам до 9 травня, це буде останнім цвяхом у дах політичної труни БЮТу. Навіть якщо вони заблокують після розгляду проекту бюджету - це буде просто агонія", - підкреслив він.

Депутат повідомив, що коаліція все ще готова до обміну комітетами з опозицією. "Чому б нам, припустимо, не забрати комітет у закордонних справах або з питань європейської інтеграції?! Та вони не хочуть. Ми готові до серйозної розмови, але ж там ні з ким говорити", - сказав Чечетов.

Зараз ви читаєте новину «Під Єфремовим "захиталось крісло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути