четвер, 25 червня 2015 07:00

Майже всі батальйони кришують контрабанду - Снєгирьов

Майже всі батальйони кришують контрабанду - Снєгирьов
фото: tsn.ua

У зоні АТО є розцінки на контрабанду. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів активіст з Луганська Дмитро Снєгирьов.

"Якщо йде промисловий товар – 4 гривні з кілограму. Якщо тютюн, алкоголь – вдвічі дорожче. В цьому беруть участь всі – від добровольчих батальйонів до найвищих чинів. От зараз захищають батальйон міліції "Торнадо". У січні вони зайшли в Станицю Луганську. Там вже стояв батальйон "Львів". Через три дні приходять і кажуть: "Хлопці, ви вже не будете заправлятися тут на заправці, вона під нами. Заправку ми віджали, халява закінчилася". Зупиняли потяги. Телефонували та казали: поки нам не заплатять, нікого не пропустимо. Це здирництво.

Батальйон Кульчицького затримав шість вантажівок, які йшли в Станицю Луганську – це 120 тон товару. Привозять до себе на базу і тут з'являється "Чернігів" з бронетехнікою – двома БТРами, автоматами. Блокують базу. Майже всі батальйони кришують контрабанду", - наголосив активіст.

За його словами, це все прикривають три структури – прикордонники, фіскальні служби, Антитерористичний центр при СБУ.

"Зараз на чолі СБУ поставили Грицака, який останній рік керував цим центром. Терорист Захарченко вийшов і сказав: "Мы знаем, как он тут "руководил". Нам это на руку". Натякнув, що на ньому замикалася контрабанда", - додав Снєгирьов.

Повністю інтерв'ю читайте в "Газеті по-українськи" 26 червня.

Зараз ви читаєте новину «Майже всі батальйони кришують контрабанду - Снєгирьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути