четвер, 23 жовтня 2014 13:55

Перемога по-київськи: хто пройде в Раду по столичних округах

Перемога по-київськи: хто пройде в Раду по столичних округах

До відкриття виборчих дільниць, де українці зможуть проголосувати за новий склад Верховної Ради, залишилося менше тижня. Спрогнозувати результати майбутнього волевиявлення допоможуть соціологічні опитування і аналіз попередніх перемог і поразок кандидатів ...

211 округ, Голосіївський район

Згідно з даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, лідером передвиборної гонки є кандидат від президентської партії Євген Рибчинський. За нього готові віддати свій голос 67,1% голосіївців. Друге і третє місця розділять висуванці від "Всеукраїнського об'єднання Батьківщина" і "Народного Фронту" - Сергій Терьохін і Микола Даневич. "Закляті друзі", колишні колеги по "Батьківщині" ще з 2012 року борються за місце під Голосіївським сонцем. Минулого разу більше пощастило Терьохіну. Однак, сьогоднішня ситуація явно складається не на його користь. Швидше за все, Сергію Анатолійовичу доведеться задовольнятися званням депутата шести скликань.

Прогноз: перше місце займає Євген Рибчинський з результатом в 50% голосів.

212 округ, Дарницький район

В кандидатах на мандат народної довіри одіозна трійка: колишній глава району Віталій Сташук, правознавець і матершинниця Тетяна Монтян та лідер громадської організації "Будуймо Україну" Володимир Гончаров. Відверто кажучи, Сташук, що балотується від "Народного Фронту", виглядає найбільш ймовірним претендентом на перемогу.
Прогноз: перше місце займає Віталій Сташук з результатом в 26% голосів.

213 округ, Деснянський район

Троєщинської інтриги, на жаль, не очікується. У цьому районі безперечним лідером є самовисуванець Борислав Береза​​, який, фактично, йде в Раду з величезною підтримкою "Правого Сектору". Відомий блогер і громадський діяч Береза ​​також встиг прославитися рейдами по закриттю гральних автоматів і місць "остограмлювання" місцевого троєщенського населення. Його опоненти - "ніякий" з точки зору користі для Деснянського району "Батьківщиневець" Володимир Яворівський та овочевий магнат Анатолій Карпенко. Політдіяльність останнього, звичайно, підкріплюється солідною фінансовою підтримкою, але, це не дозволить йому дістатися до заповітного першого місця.

Прогноз: перше місце займає Борислав Береза ​​з результатом в 21% голосів.

214 округ, Дніпровський район

Цікаве виходить протистояння: персонаж з фантастичної саги Джорджа Лукаса "Зоряні війни" і УДАРовец Віктор Чумак. Як би виборці не любили Дарта Вейдера, Чумаку або Йоду, перемога, скоріше за все, дістанеться соратнику міра Києва Чумаку.

Прогноз: перше місце займає Віктор Чумак з результатом в 33% голосів.

215 округ, Деснянський / Дніпровський райони

"Свободівець" Андрій Іллєнко, швидше за все, зможе відсвяткувати дві перемоги поспіль: у 2012 він вже обійшов секретаря Київради Галину Герегу.
Прогноз: перше місце займає Андрій Іллєнко з результатом в 29% голосів.

216 округ, Дніпровський / Дарницький райони

Ксенія Ляпіна, кандидат від "Народного Фронту" не має конкурентів. Якщо вже їй вдалося перемогти у 2012 році самого брата екс-зятя і екс-мера Києва Леоніда Черновецького, то нинішня гонка тим більше виявиться їй по плечу.

Прогноз: перше місце займає Ксенія Ляпіна з результатом в 41% голосів.

217 округ, Оболонський район

Один з небагатьох неоднозначних округів, на якому представлені одразу кілька гідних кандидатів: командир батальйону "Азов" Андрій Білецький і самовисуванець, бізнесмен Вадим Столар. Їх шанси рівні - на користь військового знявся відомий український політичний діяч Зорян Шкіряк, а Столар вже відомий виборцям по виборах 2012 року. Правда, списки ЦВК говорять про те, що по 217 округу балотуються одразу 3-и Столара, що точно не додасть Вадиму шансів.

Прогноз: перше місце займе Андрій Білецький з результатом в 22% голосів.

218 округ, Оболонський / Святошинський райони

На 218 окрузі балотується найманша кількість депутатів - всього 14 чоловік. Через це колишній член партії "Батьківщина" Володимир Ар'єв може вже святкувати свою переконливу перемогу.

Прогноз: перше місце займає Володимир Ар'єв з результатом в 41% голосів.

219 округ, Святошинський район

Жителям Святошинського району варто заздалегідь запасатися попкорном: в битві за депутатське крісло зійшлися два авторитетних і впізнаваних політичних діяча - екс-глава Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко і колишній керівник Кабінету Президента України (2005 г.) Олександр Третьяков. Належність Третьякова до президентського блоку дає йому більше шансів, але напевно передбачити результат неможливо.

Прогноз: перше місце займають Олександр Третьяков з результатом в 30% голосів.

220 округ, Подільський район

Продав "Роллс-ройс" - пішов на фронт. Знайомо? Саме по 220 округу балотується кандидат від "Народного Фронту" В'ячеслав Костянтинівський. Йому опонує відомий медіа-менеджер Дмитро Гордон, але шансів у нього явно замало.

Прогноз: перше місце займає В'ячеслав Костянтинівський з результатом в 35% голосів.

221 округ, Печерський / Солом'янський райони

Люстрація і Леонід Ємець, Леонід Ємець та Люстрація. Кандидат від "Народного Фронту" з, мабуть, самою агресивною рекламною кампанією - в його листівках потопає весь 221 округ. Конкуренцію йому складає Олександра Павленко від "Блоку Петра Порошенка". Не дивлячись на приналежність до президентської партії, їй навряд чи вдасться обійти відомого "фронтовика".

Прогноз: перше місце займає Леонід Ємець з результатом в 23% голосів.

222 округ, Солом'янський район

Дмитро Андрієвський занадто довго працював у Солом'янському районі, щоб втратити довіру місцевих жителів на виборах 2014 року. Народний депутат України 7-го скликання, без проблем і в цей раз отримає заповітний мандат.

Прогноз: перше місце займає Дмитро Андрієвський з результатом в 55% голосів.

223 округ, Шевченківський район

Кандидат від "Свободи" Юрій Левченко проти безпартійного Віктора Пилипишина, який займав пост глави Шевченківського району. Важко сказати, хто напевно з'явиться в жовтій майці лідера, адже рейтинг партії Тягнибока останнім часом переживає не найкращі часи. Правда, Пилипишин, ніколи не ходив у любимчиках мешканців Шевченківського. Одним словом, інтрига.

Прогноз: перше місце займе Юрій Левченко з результатом в 25% голосів

Зараз ви читаєте новину «Перемога по-київськи: хто пройде в Раду по столичних округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути