пʼятниця, 24 лютого 2012 17:31

За біло-блакитні презервативи організатору акції дали 15 діб арешту

За біло-блакитні презервативи організатору акції дали 15 діб арешту

Голові правління "Коаліції учасників помаранчевої революції" Сергієві Мельниченку, який сьогодні  роздавав презервативи до двох років правління Віктора Януковича на Майдані Незалежності - дали 15 діб арешту.

Таке рішення ухвалив суддя О. Мальцев.

"Суддя Мальцев О.Д. брутально порушив закон, - повідомив голова Правління КУПРу Сергій Мельниченко. - Закон забороняє застосовувати до інвалідів адміністративний арешт і затримання. Знаючи, що я після перенесеної операції є інвалідом 2-ї групи, суддя просто приховав цей факт і виніс рішення про накладення адміністративного арешту 15 діб. Замість того, щоб зазначити наявність інвалідності, про яку йому відомо, написав лише "ніде не працює". Оскільки я заявив про подачу апеляційної скарги, рішення суду не набуває законної сили протягом 10 діб, які відводяться на оскарження. Але, схоже, й це положення закону вітчизняні правоборці готові спокійно розтоптати".

Члена братсва Св. Луки і учасницю акції з презервативами Ярославу Пугачову теж арештували на 15 діб.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Києва об 11.00 відбулася акція з роздачею презервативів із зображенням людини дуже схожої на президента України. Вони вигадали цю акцію до другої річниці президентства Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країну заполоняє Партія кондомів" - у Києві роздавали цікаві презервативи

Організатора акції Богдана Тицького затримали і посадили в патрульну машину. Його намагався відбити депутат Київради від БЮТ Олександр Бригінець, однак йому це не вдалося. Пізніше, близько 12.00, навпроти Головпоштамту з'явився "автозак". Туди запхали Сергія Мельниченка та ще одного учасника акції.

Зараз ви читаєте новину «За біло-блакитні презервативи організатору акції дали 15 діб арешту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути