Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2017 14:31

"План Артеменка" написала Тимошенко - ЗМІ

"План Артеменка" написала Тимошенко - ЗМІ
Фото: slovoidilo.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час недавньої поїздки в США мала намір особисто представити план зняття з Росії санкцій, що сьогодні відомий як "план Артеменка".

Про це "ДС" повідомили власні джерела, близькі до керівництва "Батьківщини", передає Depo.ua.

За даними джерел, у США Тимошенко зустрічалася з помічником президента США Дональда Трампа Майклом Флінном, який подав у відставку після скандалу щодо його зв'язків з Кремлем.

Таким чином, Артеменко для Тимошенко є тільки ширмою, оскільки реальний автор плану - вона. Використовуючи Артеменка, вона завдала удару і по конкурурентній політичній силі - Радикальній партії.

Побічно участь Тимошенко підтверджує і той факт, що всі фігуранти скандалу навколо "плану Артеменка" пов'язані з лідером "Батьківщини". Так, Артеменко свого часу був депутатом фракції БЮТ у Київраді, а Валентин Наливайченко, якого Артеменко назвав джерелом компромату на президента Петра Порошенка, близько року тому урочисто "об'єднував" свою політсилу з партією Тимошенко.

Раніше ЗМІ повідомили, що народний депутат Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатером склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

У зв'язку із цим 20 лютого Радикальна партія виключила Артеменка зі своєї фракції і почала вимагати від нього скласти мандат.

Артеменко підтвердив існування такого плану, але відмовився складати мандат.

Зараз ви читаєте новину «"План Артеменка" написала Тимошенко - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути