понеділок, 20 травня 2013 16:01

"Після відставки Одарича, Черкасами керує ставлениця Фірташа Жуковська" - опозиціонер

"Після відставки Одарича, Черкасами керує ставлениця Фірташа Жуковська" - опозиціонер
Разом із Жуковською на трибуні під час святкування 9 травня стояли і депутати від "Батьківщини". Фото: provce.ck.ua

Невизнаний переможець виборів на 194 окрузі Микола Булатецький вважає хибною думку, що після відставки Одарича участь у керуванні черкаською міською радою бере і фракція "Батьківщини".

"Це цілковитий блеф, - говорить він. - Після відставки поміркованого у політичному сенсі Одарича, містом керує ставлениця Фірташа Валентина Жуковська. Власне, таким був задум організаторів перевороту. Раніше було дві політичні сили, які могли протистояти Сергію Тулубу й обласній владі – це "Батьківщина" й Одаричеві "Вільні демократи". Тепер Одарича загнали в опозицію. А після входження представників "Батьківщини" у новий черкаський виконком, де керує комуніст, мені прикро було бачити, що разом із Валентиною Жуковською на трибуні під час святкування 9 травня стояли і мої однопартійці. Власне, Жуковська і приймала той парад".

За словами опозиціонера, тепер у Черкасах "смотрящі" від губернатора Тулуба контролюють і депутатів від "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Значить, у нас "дєрьмократія" - у Черкасах почався суд у справі екс-мера Одарича

"Якщо раніше Одарич хоч якось опирався фальсифікаціям на виборах, то тепер влада працюватиме "по безпрєдєлу". Мені це прикро говорити, бо насправді ніхто так не критикував Одарича, як я. А ті, хто зараз увійшов до складу нового виконкому міської ради, тоді сиділи у кущах. Між іншим, ці "опозиціонери" свого часу були проти, аби від "Батьківщини" по 197 окрузі висувався Леонід Даценко. Саме я на цьому наполіг. Я найбільше переживав за нього і радів його перемозі, яку, як і в мене, украв Тулуб", - розповів Булатецький.

Напередодні призначення нових виборів він згадав і рішення ЦВК про "неможливість встановлення переможця" на його окрузі.

"Ми здали бездоганні з юридичної точки зору протоколи, а ЦВК не зміг встановити переможця. Я ще тоді казав їм, що ви згодом опинитеся у 62 колонії поблизу Черкас, де вам буде легше підбити підсумки виборів", – заявив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Після відставки Одарича, Черкасами керує ставлениця Фірташа Жуковська" - опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути