понеділок, 04 квітня 2016 12:34

Після скандалу з офшорами Порошенка зобов'язані допитати - Бутусов

Після скандалу з офшорами Порошенка зобов'язані допитати - Бутусов
Фото: oko-planet.su

Національне антикорупційне бюро або Генпрокуратура зобов'язані викликати президента Петра Порошенка на допит у зв'язку з "офшорним скандалом".

Про це у своєму Facebook написав журналіст, головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

"Президента України повинні викликати на допит в Національне антикорупційне бюро або в Генпрокуратуру. А він повинен туди негайно з'явитися відразу після прильоту до Києва для дачі пояснень. Інакше словам про боротьбу з корупцією вже навряд чи хтось буде довіряти", - написав Бутусов.

На його думку, оприлюднення документів по офшорах Порошенка є нічим іншим, як чітким сигналом Заходу до української влади: "ми всі бачимо і припиніть нам морочити голову".

Бутусов порекомендував Порошенку визнати, що розслідування цілком об'єктивне та почати вести реальний діалог із суспільством.

Завтра утром президента Украины должны вызвать на допрос в Национальное антикоррупционное бюро или в Генпрокуратуру. А о...

Опубліковано Юрієм Бутусовим 3 квітня 2016 р.

Как укрепить имидж президента, и как поступит президент?На самом деле офшорное расследование "Громадського" может и не...

Опубліковано Юрієм Бутусовим 3 квітня 2016 р.

Як повідомлялося, міжнародний консорціум журналістів опублікував масштабне розслідування про офшорні компанії, що використовуються впливовими людьми для ухилення від сплати податків. Серед фігурантів скандалу - президент України Петро Порошенко.

У НАБУ вже повідомили, що не будуть розслідувати "офшорний скандал" з Порошенком.

Зараз ви читаєте новину «Після скандалу з офшорами Порошенка зобов'язані допитати - Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути