понеділок, 04 липня 2011 10:45

Під Печерським судом Тимошенко просять відправити на нари

Під Печерським судом Тимошенко просять відправити на нари

Перед входом до Печерського суду, в якому зараз відбувається розгляд справи, порушеної проти колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, зібрались прихильники та опоненти Тимошенко.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, активісти намагаються заглушити один одного піснями та гучними промовами. З боку опонентів Тимошенко стоїть Загальновійськова спілка на чолі з "регіоналом" Олегом Калашніковим. Над входом до Печерського суду вони вивісили величезний банер "Вона - не Україна", скандують "Юлю - на нари!".

"Ми починаємо безстроковий пікет, щоб знищити корупцію в Україні. Юлія Тимошенко підписала кабальний газовий контракт і має за це відповісти", - заявив Калашніков.

Разом з тим, прихильники Тимошенко стоять під прапорами "Фронту змін" та "Батьківщини".

"Подивіться на придбання вертольоту Януковича. Цей вертоліт коштує 16 млн. дол., а Юлію Тимошенко цькують за те, що вона купила одну тисячу автомобілів швидкої допомоги. Я звертаюсь до тих, хто стоїть поруч з Калашніковим на тому боці за гроші. Покладіть свої ганебні знамена і приєднайтесь до народу", - наголосив один із опозиціонерів.

Зараз ви читаєте новину «Під Печерським судом Тимошенко просять відправити на нари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути