неділя, 17 березня 2013 21:57

Перевиборів не буде, Рада запрацює у вівторок - Рибак

Перевиборів не буде, Рада запрацює у вівторок - Рибак
Володимир Рибак каже, що опозиція сама себе заганяє у кут. Фото: rian.com.ua

Підстав для перевиборів Верховної Ради немає.

Про це заявив спікер Верховної Ради Володимир Рибак в ефірі каналу "Україна".

"Я взагалі не бачу підстав для перевиборів. Бо жоден депутат не прийшов і не сказав - а вони всі бувають у мене, з усіх фракцій - жоден не сказав: "Знаєте, хочеться піти на нові вибори". А плюс ще мільярд гривень, якщо він є у нас, так краще віддати його знедоленим людям, тим людям, яким треба зараз матеріальну допомогу надати. Тому я не бачу взагалі в найближчому майбутньому, що якісь вибори можуть бути повторно", - сказав Рибак.

Він висловив упевненість в тому, що парламент почне працювати 19 березня.

"Я вірю в те, що парламент все-таки почне працювати, почне працювати в спокійному режимі. Можливо, з ранку ще якісь питання виникнуть. Але я впевнений, що наступного тижня парламент повинен працювати. Метод блокування - він нічого не приносить. Я, коли блокують, я запрошую керівників, я кажу: "Ви самі, взагалі -то, себе в кут заганяєте". У вівторок у нас час є для того, щоб представники партій вийшли на трибуну, є телебачення, звернулися до народу, висловили свої побажання: з чим згодні, з чим не згодні. Підходить середа - депутатам надається можливість - вийдіть на трибуну, вас почують. І депутати всіх фракцій почують, і люди. Підходить п'ятницю - питання "день уряду". Так давайте в понеділок піднімайте питання, ми приймаємо рішення заслухати, запросити когось до парламенту, будь-якої людини, будь-якого керівника ми можемо запросити, він відповість на ті питання. Це цивілізований шлях", - зазначив Рибак.

Зараз ви читаєте новину «Перевиборів не буде, Рада запрацює у вівторок - Рибак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути