середа, 10 лютого 2016 12:39

Перевибори до парламенту призведуть до перевиборів президента - нардеп

Перевибори до парламенту призведуть до перевиборів президента - нардеп

Перевибори до парламенту призведуть до появи у Верховній Раді антипрезидентської більшості і, як наслідок, - перевиборів президента.

Таку думку висловив представник фракції "Народний фронт" Леонід Ємець у вівторок в ефірі одного з українських телеканалів.

"Поки не буде змінено закон про вибори і не будуть забезпечені відкриті виборчі списки, ми отримаємо приблизно такий же склад парламенту, тільки трохи в іншій варіації. Там буде більше "Опозиційного блоку" та тих, кого називають популістами. За великим рахунком, ми отримаємо протипрезидентську більшість. А це автоматично призводить до перевиборів президента", - заявив він.

"Я впевнений, що ці сценарії, направлені на перевибори головнокомандуючого і, головне, - на ті істерії, обвинувачення, бруд, які будуть у процесі виборчої кампанії, - це задумка Путіна і Кремля", - додав Ємець.

Водночас він наголосив, що ні він особисто, ні політична сила, яку він представляє, "не мають страху перед перевиборами".

Зараз ви читаєте новину «Перевибори до парламенту призведуть до перевиборів президента - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути