пʼятниця, 16 вересня 2011 12:29

"Паспортний контроль за обміном валюти - крок до поліцейського режиму"

"Паспортний контроль за обміном валюти - крок до поліцейського режиму"

Запровадження НБУ паспортного контролю за обміном валюти, незалежно від суми коштів, починаючи від одного долара, – це ще один крок до встановлення поліцейського режиму в країні.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", у цьому переконаний народний депутат від партії "Наша Україна" Віктор Матчук.

"Це одне з найбезглуздіших рішень теперішньої влади, яке не лише неймовірно ускладнить життя більшості українців, але й завдасть значного удару по довірі громадян до національної валюти та українській економіці в цілому", - вважає нардеп.

За його словами, відповідна постанова НБУ є підтвердженням того, що насправді влада шукає інструменти для стримання попиту на іноземну валюту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмінник здійснюватиме купівлю-продаж валюти тільки за наявності паспорта

На думку політика, розрахунки влади на те, що тотальний контроль за валютними операціями громадян дозволить боротися з тіньовим сектором та ухилянням від оподаткування є абсолютно безнадійними.

"Замість ефективної боротьби з тіньовими конвертаційними центрами та безпрецедентною корупцією у сфері держзакупівель, землевідведення та ліцензування влада встановлює сьогодні тотальний контроль за обігом копійчаних коштів більшості українців", - наголосив Матчук.

Зараз ви читаєте новину «"Паспортний контроль за обміном валюти - крок до поліцейського режиму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути